ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γεια σας, ονομάζομαι Πάνος Κωττας

Η πρώτη μου επαφή με το ξύλο ήταν στα 13 μου όταν ξεκίνησα να βοηθάω τον πατέρα μου που ήταν υλοτόμος. Τότε άρχισε και η αγάπη μου για το ξύλο ως υλικό.

Από την αποφοίτηση μου στον τομέα Marketing – Management έως και σήμερα εργάζομαι στον τομέα των πωλήσεων, τα τελευταία 3 χρόνια όμως η αγάπη μου για ξύλινες κατασκευές ιδίως σε συνδυασμό με εποξική ρητίνη με κέρδισε, έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ πλήρως με αυτό.

Παρακολούθησα σεμινάρια στο κομμάτι εποξική ρητίνη και στις χρήσεις αυτής από εταιρεία πρωτοπόρο στον κλάδο με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Φυσικά είναι νωρίς ακόμη και κάθε νέο project είναι μια πρόκληση καθώς καθημερινά αποκτώ νέες γνώσεις και εμπειρία.

Κλείνοντας, όλα τα κομμάτια που είναι προς πώληση, είναι αυτά που έχω επιλέξει προσωπικά μεταξύ όλων όσων έχω κατασκευάσει και είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την ομορφιά που επιθυμώ.

Αισθανθείτε ελεύθερα να μου στείλετε μήνυμα  για κατασκευές κατά παραγγελία αντικειμένων που δεν υπάρχουν στην σελίδα, καθώς μπορώ να κατασκευάσω τα πάντα προερχόμενα από ξύλο και εποξική ρητίνη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!