Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν για οποιονδήποτε λόγο μετανιώσετε την αγορά που κάνατε έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε (υπαναχωρήσετε) το προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς με τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Για να δεχτούμε την αλλαγή ή την επιστροφή θα πρέπει το πακέτο να βρίσκεται στην αρχική του μορφή, να μή λείπουν τυχόν ετικέτες και να υπάρχουν όλα τα έγγραφα αποστολής (όπως απόδειξη λιανικής, δελτίο αποστολής κλπ.).

Πολιτική της επιχείρησης δεν κάνει επιστροφή χρήματων, αλλά σας πιστώνει με το ιδιο ποσό το καλάθι αγορών σας ή αντικατάσταση με παρόμοιο προϊόν.

Διαδικασία επιστροφών

  • ΕΛΤΑ COURIER μεταφορική: Επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη ΕΛΤΑ COURIER μεταφορική μπορείτε να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου σας από τη διεύθυνση που επιθυμείτε δωρεάν. Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφτείτε το κοντινότερο σε εσάς παράρτημα ΕΛΤΑ COURIER μεταφορικής και να στείλετε το πακέτο σε εμάς και πάλι εντελώς δωρεάν.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και να κανονίσετε την επιστροφή του πακέτου σε εμάς. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε ένα mail στο info@artfromwood.gr όπου το customer service μας θα σας εξυπηρετήσει καταλλήλως. Θα πρέπει στο e-mail που θα στείλετε να καταγράφετε όνομα, επώνυμο και αριθμό παραγγελίας για να μπορέσει να σας εντοπίσει το σύστημα.